Uppdatering.. äääntligen !!

Jisses, har fortfarande svårt att få tiden och räcka till. Vill så mycket men hinner bara inte just nu. Men så är det ju ibland :) Sommaren är inte direkt datorns tid.

Nåväl. Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från midsommar iaf. Vi hade superhärligt. Förvisso blev det bara svärmis med sin man och min mamma + min lillfamilj uppe på vår brygga somåt i hop i år. Men sååå mysigt vi hade !!!

Jag åkte hem runt nio på kvällen med en sömnig liten William. Det är alltid midsommar fest på¨ön och i år kände jag för att vara hemma med kidsen och ta det liiite lugnare.  Men sambon stannade kvar och partade på heeela natten :)))





Pyntat så fint på vår altan.





Min söööta Mamma <3





Kolla in läckerheten!!! Jag testade ett recept från Vickan på Matplatsen hos bloggfamiljen.



Pia e  med på noterna de anrda hugger in på maten ;)



Farmor med vår minsting.



Daniel tittar drömmande på vår båt och vill ta en tur.



Yeeeeeez....





Spexxapa... Precis som sin mor ;)







Tjohopp och hej på er!!!



Snaaart så...

Är det midsommar!!!

När jag växte upp hade vi inget speciellt midsommarfirande. Lite trisst men sant. Kan inte minnas något speciellt alls! Och när man blev si sådär 16 år var det ju party på öarna som gällde....

Nu mera har vi som tradition att vara nere vid vår sjöbod och fira. Det är riktigt idylliskt! Så som i Pripps Blå reklamen. Vi skålar och äter gott på bryggan med fina blomster kransar på huvudet och midnattsdopp i det blå!....Eller njea.. doppet har jag nog blivit för gammal för :)


Idag har vi jagat runt i affärer för att införskaffa allt till i morgon. Var även på ön en stund och fixxade lite. vi är en hel drös med folk som brukar fira på ön och det ska bli sååå kul!!!!!

Skall ta med mig kameran och fota lite.

Ha det så bra sålänge mina sötisar!!!!'


KRAAAAAAAAAAM

Ullared i morgon!!!!!

Tjohopp så  här på kvällskvisten. En ganska trött Pia som sitter och skriver. Wille Bille har precis somnat efter några timmars av kämpandes. Han har kommit in i en ny fas och sövningen går värkligen iiiinte bra!

Men annars är han ju värkligen en GULDKLIMP!! Tänker åter och åter igen hur glad jag är över vår William! :)
Älskar mina killar <3

I dag har vi varit en sväng förbi Frölunda Torg och jag fick hämtat ut mina nya träningskor jag skickade efter. Jag var förbi Milo och vi planerade in en heldag ev på onsdag eller torsdag med familjerna då vi skulle åka ner till båten. Sedan gjorde jag en goood pastasallad till lunch och grejjade en del hemma.

Imorgon skall jag och Malin ta med oss stora barnen och åka till Ge Kås i Ullared för att bunkra upp inför hösten. Slår vad om att man bränner mer pengar än vad man tänkte ! :D

Vi hade supernajs i går btw! :)

Men nu ropar bingen på mig!! KRAAAAAAAAAAM!!!!!!





Lite mysbilder från igår.





,








Lata dagar.

Sååå härligt att semestern redan är här! Eller, jag är ju mammaledig men ändå tycker jag det är semester när Daniel slutade skolan och min älskadesyrra är hemma 3 heeela månader denna sommaren. ( vi är ju tvillingsjälar och umgås flitigt)

I förra veckan var det avslutning på skolan och jag va en stoooooooolt mamma som kikade på barnen och MIN Daniel som sjöng in sommaren.








Goa kusin Jennifer med Wille!

Vi passade oxå på att vara nere vid sjöboden så mycket vi kunnat. Lyckades tom ta med mig kameran en av dessa dagar :)






Godisbitarna skall ut med vår båt en liten sväng.



Vi har ju lite roliga leksaker åt barnen på ön. Daniel och Jennifer tjöööt av skratt!!!












Liten som inte fick vara med :/






Spännande var det när"Sven svan" kom förbi och var hungrig!





I fredags  var vi på våran kvarteskrog Giggis med pussen Malin och company. Vi hade super nice som vaaanligt :)




mysMalin med barn och man :)



Mums!



Smaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmat....... NOT!!!





Hrm.....



Wille skötte sig såååååååå fint på resturangen. Han är värkligen en GODING!!!!

Pöss och hejs!!!



Pier Pressure... Wiiiieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Jag och älskade syster yster Malin  fick för oss att gåpå Pier Pressure på söndag. ååååååååå vad kul, känner mig som 18 igen ;)


KRAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!

Sol, vind och vatten.....

ÅÅÅÅÅ idag var det avslutning för Daniel i skolan. Min lilla plutt slutade 0:an. Vi fick ett jättefint väder och kunde njuta av barnens sång ute bland blommor och vajjande träd. HÄÄÄRLIGT!

Efter avslutningen firade vi sommarlovet med att fika massa smarrit hos mormor. Daniel avgudar sin mormor och jag har värkligen världens bästa mamma!!! Hon har alltid ställt upp för oss döttrar, även för våra små kottar och jag tror nog aldrig jag kommer sluta vara "mammig" ;)

Igår var vi nere på ön och myste!! Mamms vad med och hjälpte till med Wille medans jag gjorde fint bland blommorna. Daniel hade sin kusse Jennifer med sig och Roger tog med  dem ut på en tur med våran båt.
Det var en riktig försmak av sommaren. Tänk heeeeeeeeeeela sommaren framför oss. Jag NJUTER!!!!!

Tog lite bilder men slänger upp dem nästa gång.

Puss & Kraaaaaaaaaaaam!!!!!

Studentfest och regn i massor!

Vilken otroligt trist vecka det har varit i Göteborg. Regn,regn och REGN! Hoppas värkligen sommaren återvänder snart.

Veckan som gick har varit härligt lugn och harmonsik. vi har mest lullat på här hemma med undantag för sedevanliga dejter hos Malin <3

I onsdags var vi hemma hos Johanna (lillasyster till en av mina bästa väninnor) som tog stundenten. oooooo villka minnen man fick. Tänka sig att det redan är 13 ÅR SEDAN min egna student!! MY GOD!

Sötaste Johanna och alla andra tjejerna sprudlade av lycka och gapade högt om den ljusnande framtiden :)

I helgen var sambon iväg och spela på ett bröllop så jag blev ensam med barnen.. Eller ensam och ensam. min goooooa mamms kom och höll mig sällskap. <3

På tisdag är det avslutning  på skolan och då börjar sommarlovet. Såååå HÄRLIGT!!!!

KRAAAAAAAAM!!!






Godingen <3



Söööööööööööta Jenny !!!!!!



Jag fröööööös lite ;)



Johanna kom till festen blöt efter ett dopp i poseidon på Avenyn :) se dessa ungdommar :D



Jenny och jag fotar alltid :)))))



MUMS!!!







Liseberg

SWOOOOSSSCHHHH!!!!!!!!  Så försvann ytterligare en vecka! Jisses, man blir ju lite mörkrädd :S

Nåväl, Vi har haft kanonväder i Göteborg och såklart har jag spenderat varje sekund jag kunnat ute. Mestadels i min söööta systers trädgård eftersom jag inte har en egen (tror ni jag tröttnat på att bo i vår liiiiiiilla lägenhet eller ?! )Tur det bara är ca 3 minuters gångväg till henne :)

Jag har haft problem med ena armen. Inte kul. Det har värkt som s*tan och jag  kunde inte sträcka ut den längre. Så i måndags bar det av till vår läkare. Antagligen beror det på överansträngning efter min Op. Jag har ju burit William en hel del när jag egentligen skulle varit försiktigare. men huuur lätt är det på en skala med en mammig 9 månaders bebbe?! Blev sjukrskriven och ordinerad VILA och knaprande av Diklofenak.

På torsdagen åkte vi tillbaka till läkaren, denna gången för att Daniel skulle få sin TBE spruta. Goungen va så tapper att vi lovade honom Liseberg på lördagen. Sagt och gjort, i lördags bar det av!

Vi hade så härligt man bara kan ha!!! Det blev jag och pojkarna osså Malin med hela sin familj. Min sambo lyste med sin frånvaro för där var det vår båt och sjöbod som gällde ;)

I dag var jag en riktig hurtis och gick en rask promenix på 70 minuter. Det va såå mysigt att gå med Malin, hon har slutat på sitt jobb där hon inte trivdes och skall vara hemma 3 månader. Jippiii säger lilla jag som får ha min goding  att leka med heeela sommaren :D

Kramelikraaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!




Sockervadd skulle Daniel bara ha!!!

En liten tur i kaffekopparna :)









Liten fick nöja sig med sin vagn.





Måste dela med mig av Williams framsteg här hemma oxå, Goungen skall resa sig upp mot ALLT just nu.



 


RSS 2.0