Helgen som gick.

Hej hej,

Passar på att uppa lite här medans lillkillen sover.
Ännu en härlig helg till enda, och vi har haft det så bra så :) I fredags kom älsklings Malin med tjejjerna och mannen, Vi hade traditionell tacokväll och mystemed gottit till kvällen.

I går, lördag, var det städdag i vårat område. Rogerfick ta den biten medans jag stannade inne och städade. Fick även bakat en morotskaka till kvällen. (Malin är såååld på morotskaka just nu så jag har bakat den ganska ofta :)

Solen sken och vårenkändes mer som VÅR än vinter villket det gjort de senaste dagarna. Vi tog oss en promenix ner till Radiotorget. Det var lite festligheter där med lotterier och musik. Barnen fick hoppa i ett stort hopp slott och sambon vann 1a vinsten på dumlehjulet. Huuur ska jag nu kunna låta bli godiset här hemma.... GAH!!!!  ;)

Kvällen tillbringade vi hemma hos Malin där vi grillade. Såååååååååååååå Gott!!ujujuj...

Over and out! :)




















Min söta syster <3



Kusinkärlek!

Snark...

Liten William har bestämt sig för att vara vaken på natten och mamma Pia är TRÖTT!

Inatt vaknade han vid halv tre för att jollra och bubbla i sängen i över 2 timmar. Både jobbigt och gulligt eftersom han inte var sur på något vis, men samtidigt vill ju sova om natten här.

Skall pröva att dra ner på sovpassen under dagen så får vi se om han sover mer under natten.

Va in en sväng om 421 (köpcentrum) igår och fick tag i en supergullig topp/tunika. Fick även kikat på nya vårskor åt Daniel och snappade upp en tröja på rean till sambon.



Om mindre än 3 veckor skall jag ner till Landskrona över natten. Wiiiiiee skall bli kul. Något att se fram emot när det e segt på natten här ;)

För övrigt tycker jag att dagarna bara rinner iväg utan att det händer så mycket just nu. Vi har våra små rutiner här hemma. Daniel går till skolan och jag städar, fixar och donar här hemma. Går mångapromenader med William och vagnen, hämtar Daniel vid ett och lagar sen lunch till honom. På eftermiddagarna brukar vi vara ute eller hälsa på lite vänner.  Så ser mina veckodagar ut för tillfället :)


Nä, här kan jag inte sitta och dega, måste städa vidare medans liten sover !

Avslutar med lite pics.



Små söta fötter!!!







Min mumsiga lurre!  :)

Tjing!

Morgon stund...

Sitter i lugnet och kikar på mina favoriter på datorn samtidigt som jag intar frukosten. Trör det är bästa tiden på dagen för mig. Daniel är lämnad på skolan och William sover sött. Lugn och ro är inte så vanligt nu för tiden, så jag uppskattar dessa små stunder massor :)

Är inte våren seg i iår???  Jag kikade nyss ut genom fönstret och då SNÖADE det lixom. GAH!!!!! Jag vill ha sommar, jag längtar efter tunnare kläder, att få åka ner till sjöboden och mysa med barnen. Att sova där nere för att vakna tidigt på morgonen, ta på oss badkläder och strosa ner till stranden som  är tom för ett morgondopp är ju såååå underbart!!! *LÄNGTAR*

Idag blir det städning som står på schemat, tänkte laga lite middagar som jag kan frysa in oxå. Sen skall jag försöka ta mig ut och röra på mig lite oxå. Ligger still i vikten just nu.

Ha en härlig dag ni alla!

Kram!!!

Mamma, mamma, mamma!

är det bästa William vet ;)

Han jollrar mammahela dagarna lång här. Såå sööööt så!

Ja då var ännu en vecka till enda, vi ska ha vår mys idag som vanligt. (viktig tradition för Daniel :)
Villket strålande vår väder vi har haft i över en vecka nu. Sååå härligt. Jag är värkligen inte en vintermännsika. Känner mig så tom och trött i jan,feb,mars. Men nu börjar livet återvända igen. Och med våren kommer lite energi!

Jag har varit ute så mycket jag bara kunnat om dagarna. I onsdags gick jag till Frölunda torg med William i vagnen och mötte upp Towe där. Vi fikade och myste. Sedan bar det av på långpromenader och myste i parken här ovanför Daniels skola. 

Men vad trötta vi har varit på kvällarna. Phew. Det e då man får känna på att vara mamma. Barnen är lika trötta som mamman och ändå har man mängder av måsten att göra. Badas, bytas på, kvällsmat och middagar, tandborstning,nattning och att ta hand om sig själv. Egentid vad är det????

I går började lille W att hosta och nysa massor så det blev inte en direkt överaskning när han blev förkyld i går kväll. Stackarn hostar så han kräks. I dag ringde jag barnbilsdoktorn som kom över och kikade på honom. Vi konstaderade ett virus! Så det blev till att ställa in planerna för dagen som var att fira min syster Towe på hennes dag.

Nu ska jag iaf  försöka njuta lite helg med barnen och sambon.
kramar!!!




påväg till frölunda torg.



Jag myste med en Amelia i solen. Såååååå NAJS!





Spännande med mammas kamera!





Mammas vattenflaska var oxå spännande!




Daniel med sin bästis.



på upptäckarfärd :)

Lite bilder.

Fullt ös. Frånmorgon till kväll. :)

Jag har passat på att vara ute så mycket som möjligt i detta härliga vår väder. Underbart! Fast när vi väl kommit innanför dörren har vi varit tröttttttta!!!! Den härliga vårluften tar värkligen på krafterna :)

Hur som hällst tänkte jag uppa med lite bilder från helgens kul.

Kram




En glaaaaaaaaaaaa Pia med söta tjejjer bakom ;)


godis.



syrran med väninna Victoria hemma hos Vickan.







hrm.... :)



Tuffingen ;)



Givetvis lite Face på tvn oxå :)



Svågern Martin med min guddotter Jennifer.



I hugget med kameran :)



Lördag

Villken seeeg dag det har varit idag. Jag hade en supernajs kväll i går hos Malin och Martin, vi åt och drack gott tillsammans med Victoria , Malins väninna. Efter några timmar traskade vi hemtill Victoria istället och  fortsatte dricka lite. Jag kan inte påstå att jag drack sådär förskräckligt många öl, men ojojoj vad bakis jag blev :(

Tror det beror på att jag bantat i 3 veckor och kroppen tålde inte alkoholen så bra.
Man e inte kaxig dagen efter när man är bakis och har en 9 månaders att ta hand om. Urs och nej! Det har gått bra, men man hinner ju inte vila sig direkt. :)

Så idag  har jag tagigt med mig barnen på promenad i det fina vädret, vi åt lunch hos Malin medans Wille sov så gott i vagnen. Sedan bakade jag en till morotskaka efter önskemål av Malin och jag tog med mig barnen ännu en gång och traskade över till henne, där bjöd de på grillat. MUMS!

Nyss hemkommen och nattat Wille. Jag ska mysa lite med sambon och stora sonen nu, sedan blir det i bingen med mig oxå :)

Lägger in lite bilder nästa gång.
Kram

Efit 100408

Okej here we go!

Jag skulle lagt in bilderna i går, men slocknade efter att ha nattat sonen :/

Så här kommer minbild dag.




Kl : 08:30  Dagens första foto på gosingen!




Kl: 10:00  Jag e klädd och fixad för dagen.



Kl: 11:00 Jag städar för fullt.



11:30 Påbörjat lunchen til barnen.,







Kl: 13:30  Jag bakar lite gottit. och väntar på besök från svärmis.



Kl: 14:30 Fiiiiiika! Mums! Svärmor har kommit och vi myser.




Kl: 16:00 Jag har liiite egentid och facebookar via mobilen ;)




Kl: 17:00 William vaknar från sitt sista sovpass.




Kl: 18:00  Middag! Gårdagens rester :) Spagetti och köttfärsås.



Kl: 18:15 Jag fortsätter vika tvätt och städar. Phew!!!



Kl: 19:00  Jag åker och handlar en snabbis :)




kl: 21:00  och dagens sista bild.....  Lite syskonmys innan pyamas och nattning, sedan slocknade även jag :)




Påsk!

ÅÅ!! Härliga påsk!!

Vi har haft det hur mysigt och lugnt som hällst. I Torsdags hämtade jag Daniel och vi plockade lite ris som vi tog med hem och pyntade med fjädrar.  Vi hade en lugn långfredag där vi bara var här hemma och hasade runt i pyamas o mysisar heeela dagen!

På påskafton var det strålande sol och med  den kom vår härliga energi! Vi promenerade över till min storasyster där vi åt påsklunch och hade hur kul som hällst. *ÄLSKA*

På påskdagen hade vi vår storstädning här hemma som vi alltid brukar ha på söndagar :) Och sedan gick jag, Daniel och William över till Min söta väninna MarieLouise. De bor 5minuter från oss och har 3 grabbar varav den ygnsta är lika gammal som William och den äldsta är som Daniel.

Barnen lekte för fullt medans vi pratade om allt mellan himmel och jord. Där blev vi kvar största delen av dagen.

Frammåt fem tiden var vi hemma och jag lagade lite mat.

Sen bar det av till min mamma för lite kvällsmys. Vi spelade Yatzy och åt o drack så gott, så gott!!

Idag var det bara att bege sig ut innan frullen för att bränna lite kalorier eftersom påsken har inneburit en del extra sådanna :/
Men det var skönt att komma ut i den friska luften. Man vaknar värkligen till!

Idag skall jag och Daniel ta med oss mommisen till Bergakungen inne i stan för att titta på bio. Det blir draktränaren!! Kuuuuuuuuuul!!!!!

Kram och hej på er !!




Daniel hade varit hos frissan för första gången i veckan. Han va sååå stolt över sitt blåa hår :))






Mums!!!!



Att vakna till denna lilla gladfis gör mig LYCKLIG!!!



Barnen leker hos Marielouise.









Napp e gott! ;)




RSS 2.0