Mamma, mamma, mamma!

är det bästa William vet ;)

Han jollrar mammahela dagarna lång här. Såå sööööt så!

Ja då var ännu en vecka till enda, vi ska ha vår mys idag som vanligt. (viktig tradition för Daniel :)
Villket strålande vår väder vi har haft i över en vecka nu. Sååå härligt. Jag är värkligen inte en vintermännsika. Känner mig så tom och trött i jan,feb,mars. Men nu börjar livet återvända igen. Och med våren kommer lite energi!

Jag har varit ute så mycket jag bara kunnat om dagarna. I onsdags gick jag till Frölunda torg med William i vagnen och mötte upp Towe där. Vi fikade och myste. Sedan bar det av på långpromenader och myste i parken här ovanför Daniels skola. 

Men vad trötta vi har varit på kvällarna. Phew. Det e då man får känna på att vara mamma. Barnen är lika trötta som mamman och ändå har man mängder av måsten att göra. Badas, bytas på, kvällsmat och middagar, tandborstning,nattning och att ta hand om sig själv. Egentid vad är det????

I går började lille W att hosta och nysa massor så det blev inte en direkt överaskning när han blev förkyld i går kväll. Stackarn hostar så han kräks. I dag ringde jag barnbilsdoktorn som kom över och kikade på honom. Vi konstaderade ett virus! Så det blev till att ställa in planerna för dagen som var att fira min syster Towe på hennes dag.

Nu ska jag iaf  försöka njuta lite helg med barnen och sambon.
kramar!!!
påväg till frölunda torg.Jag myste med en Amelia i solen. Såååååå NAJS!

Spännande med mammas kamera!

Mammas vattenflaska var oxå spännande!
Daniel med sin bästis.på upptäckarfärd :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0