Ojoj..

Dagarna bara swichar förbi.. och ändå inte.

Eftersom man har barn varav en 8 månaders är det ju full rulle från morgon till kväll. Jag hinner knappt sättamig ner för att pusta ut med en kopp kaffe och tidning förräns någon behöver mig.

Men egentligen tycker jag inte dagarna går tillräckligt fort ändå just nu eftersom jag tagigt tag i min vikt igen från den 22 mars, och bantning är ju aldrig roligt. Inte enligt mig iaf.Mer roligt är iaf när kläderna börjar hänga liiite mer på mig. Jag får bara kämpa på. Ligger på 63 kg nu och till mina 1.65 cm är det lite överflöd.

I går var det den sista familjedokumentationen. Tråkigt. Vi fick med oss våra album hem och jag tänker fortsätta fylla det här hemma. (bild kommer sen)

Annars har jag varit ochpåsk handlat idag för att slippa all kö i morgon. Vi skall inte göra ngt speciellt i påsk. Ev kommer min pappa på lite påsklunch och ev ska vi träffa familjen Aronsson någon kväll. Jag håller tummarna för en solig påsk och ska försöka ha bra karaktär under hela helgen. :)

Tjing!




Njuter av en jordgubbs smoothie.

Tacokväll och liten sjukling.

Så var det fredag igen. Jag älskar fredagar. Även om jag är mammaledig just nu så är just fredagsfeelingen något alldeles extra. Daniel har som stående favorit här hemma tacos till middag, även om det är lite urtjatat nu vill vi ge honom sin taco kväll :)

I onsdags tog Wille sin 2a dos av svinsprutan, och i går var han mest hängig och febrig hela dagen. Liten sötnos.




Men idag var han pigg och kry igen. Eftersom vi haft vår värme här i Göteborg 2 dagar nu beslöt jag mig för att promenera över till min mamma som bor ca 20 minuter härifrån. William somnade gott i vagnen och jag fick mig en välbehövlig dos av både motion och vår.



William och mommisen myser.

Efter fika hälsade vi på min syster Towe som bor i samma område, vi gick vidare tillsammans till Frölunda Torg och jag införskaffade lite smått till helgens middagar.

Sen promenerade vi förbi storebrors skola och plockade upp honom på hemvägen. William fick sitt 2a sovpass för dagen och vi myste mest ute i vårhärligheten.




Storasyrran med William.








Tjohooooo nu är det VÅÅÅÅÅÅÅR!



Kraaaaaaaaaam och ha en härlig fredag alla!

Start på ny vecka!

Det här med lite sömn när man har små barn har aldrig varit min grejj... :/
William vaknar varje natt och skall äta fortfarande och i natt ville han upp och vakna för dagen kl 03:15!!!! Hua säger jag bara. Fick honom att somna om runt halv fem för att vakna igen vid halv sju. Kan säga att jag är lite mosig idag.

Igår hade vi släktkalas för Daniel här. Vi firade med gottigt och Daniel fick välja middag. Det blev kina mat som är hans favvo!
Idag har jag skrivit in mig på Viktväktarna igen för att få lite hjälp att ta några kilon. Det blir jag ochMalin som skall kämpa på hos vv nu. Skall bli spännande eftersom de  har startat ett helt nytt system med pointsräkning.

Annars har jag hunnit med att storhandla på Willys idag. Det blev en hel del. Jag gillar att göra en matlista på ca 2 veckor åt gången och köpa in så mycket som möjligt när jag storhandlar.

När jag kom hem blev det en snabb lunch och sedan begav jag och William oss ut med vagnen för att hämta storebror och kusin Jennifer från skolan. Det var  riktigt vårigt ute igen och jag tror bestämt att jag skall ta mig en kvällspromenad lite senare.

Nu sover William och jag har slängt in en tvätt i maskinen och skall gå på dammtussarna här :)

Kraaaaaaaaaaam!!!




pakeeeeeeeeeeeeeet!!!!



Jag kan inte få nog av bilder på mina godingar :)))))



Storhandling... Phew!!!!

7 år sedan...

Min UNDERBARA son kom till oss. Tänk 7 hela år sedan mitt liv förändrades så radikalt!!! Jag hade aldrig kunnat drömma om att ett barn skulle komma och betyda så mycket för mig.  Man är trött, grinig och arg av sömnlösheten, och när de sedan blir större testar de gränserna på allt, även mitt tålamod. Men OJ villken KÄRLEK man känner för dessa små! Min son, MIN Daniel blir 7 år idag! *älska*




Daniel 7 år!

Itorsdags bar det av till Malmö med Malin.Åå vad mys vi hade! Första gången jag körde 60 mil på en dag sedan jag fick mitt körkort 2004!




Malmö!



Liten har lärt sig att sitta själv nu och är sååååååå stolt över sig själv! Det går värkligen i rasande fart första året!





I fredags var jag hemma hos Malin en stund på kvällen. efter några goda drinkar var vi glada och smått runda under fötterna. Vi har värkligen alltid kul ihop! Jag är så glad över Malin. Önskar alla en sådan syster!!!

I går var jag aningen trött ( ha ha, man får ju skylla sig själv) så det fick bli en luugn dag. Jag åkte ut och jagade presenter till Daniel, och på kvällen åt vi en smarrig middag på Ugnstekt ryggbiff med sprittsad mos och beanais till med gratinerad tomat. MUUUMMA!!!  Receptet har jag fått från söta Åses www.56kilo.se (moddat lite av mig idag)



Efter maten tog vi oss en kvällspromenad. Är ju så ljust ute nu och jag värkligen älskar våren. Snart kan man promenera sent på kvällen. Hääääärligt!




Jag med William!

Nu skall här städas och fixas inför kalajs. Tjingis!!!







EFIT!

Hå hå. Blev precis medlem i Efit..   Kuuuuuuuuuuuuuuuuul!

Idag har jag fått frukost på sängen av sambon och stora sonen. Sååå mysigt!!! Återkommer senare!!

Här ska firas o firas idag ha ha!

Kram

Lite babbel....

Ännu en fin dag idag, KALLT men fint väder.
William är förkyld och smågrinig. Tänkte dock stuva ner honom i vagnen för en härlig promenad i det fina vår vädret. Det går segt att äta nyttigt vill jag lova. Hua! Ibland undrar jag om jag någonsin kommer kunna ta tag i min vikt igen. Hmf!!!

Idag är Daniel inne i stan med sin klass och tittar på teater. Gullungen var så nervös att begesig ut  med klassen i går kväll ha ha! Han är så lik mig när jag va liten. osäker som han är :)

Min födelsedag i morgon.. Trisst för jag kommer inte bli direkt firad. :/
Jag firades av släkten när Roger fyllde år och av Malin (syster) i fredags. Fick superfina tallrikar av Malin *Puss*

Nu gnäller William massor här, så mamma får rycka in och rädda honom!!

Kjam

Härliga Vår!

Idag vaknade jag av att solen lyste! Hur underbart är inte det då!!!! Våren är nog den härligaste tiden på året.
Så idag fick det bli en lååångpromenad. William fick sova gott i vagnen medans mamma och pappa njöt av lite motion och sol.

Annars händer det inte speciellt mycket här.  Planerar inför middagen( Kokt torsk med äggsås och kokta morötter står på menyn för idag) och har en stund med datortid medans William är inne på sitt 2a sovpass för dagen.
Imorgon är det äntligen dags förfotokursen jag och syrran går på. Yey!!! Det är enormt roligt! Vi scrappar för fullt. Älskar ju att fotografera, att sedan hitta ett fint sätt och bevara korten på i album med lite scrapping kan ju inte bli bättre!!!!

På onsdag fyller jag 32år. Gulp!! 32!!! Vart tog de åren vägen?!!! Antar att det blir lite småfirande då! Sedan skall jag och Malin ner till Malmö på torsdag för lite hemlighetsmakeri... Åååååååååååå så spännande det skall bli!!!! Kanske avslöjjar det här senare!!!

För övrigt måste jag ta tag i att anordna ett kalas för Daniel. Han fyller ju 7 år den 21 mars. Det är oxå något jag har svårt att smälta. Min lille Daniel börjar bli riktigt stor nu ju!!!








Vår ute och vår inne!!!




Nya tag i morgon.

Phew. Nu har jag städat iordning lägenheten, utfodrat barnen och förberett inför nattningen. Tyckte allt att jag förtjänade lite tid vid datorn med ett glas vin till :)

Helgen försvann i ett naffs. I fredags var syrran med familj här. Vi bjöd på Grekisk afton och tror bestämt alla åt tills magarna stod ut och byxorna inte gick att knäppa *ha ha*
Det blev moussakka, grekiskt lantbröd med tzatziki, klyftpotatis och bifftekki på spett. MUMS!!!!

Och igår passade vi på att storstäda här hemma, sedan kom Rogers (sambon) mamma med sin sambo hit för att avnjuta en tre rätters middag. ( Jag, Roger och våran äldsta son fyller alla år i mars så vi slog i hop det och firades i går ) Det blev klassisk toast skagen till förrätt, därpå sprittsad potatismos med ugnstekt ryggbiff på tallrik med Jensens Beanais (stavas det så?) och baconlindad sparris till. Jummy!!!! till efterrätt blev det hemmalagad chocklate fudge kaka med vispad grädde. Kan säga att vi njöt och jag har säkert gått upp 3 kg i helgen....GULP!

Idag har jag, syrran och alla våra 4 barn promenerat till torget och kikat. sedan fikade vi här hemma.Har varit en lagom lugn söndag.

Åååååå.. jag behöver ta tag i min vikt igen. Att det skall vara såå enormt svårt. Denna vintern har nog varit den värsta hittils. Jag har värkligen jojjobantat!
Inte kommer det bli bättre av att jag fyller år på onsdag heller. Vi har ju redan firat en del men tror säkert det kommer bli lite mer firande på onsdag.
Skall iaf försöka småstarta lite i morgon. Vi får se hur det går.


Avslutar med en bild på min älsklingar!!!





Ny start!

Sådär ja, äntligen har jag fått tillbaka suget att skriva igen. Trivdes inte med min förra blogg och kände att det var dags att skaka av mig lite läsare. Det är lustigt med blogg, för när mina nära och kära läser om mitt livistället för att prata med mig började det kännas smått trist. Och ibland har jag ett behov av att få yttra mig, men vill inte att "mitt riktiga liv" skall läsa.

Därav startar jag denna sidan, en ny sida, fräsch och oskriven. Här skall jag "boa" in mig. :)



RSS 2.0