Liten utgång..

Bidde det i onsdags. Jag och Malin snidade om och begav oss in till stan. Såååååå Kul vi hade!!!!  Det var music quiz på Kajskjul 8 och där hängde vi ett tag innan vi drog oss upp längst avenyn. Jag vill värkligen ha en liten smidig kamera. Känner inte riktigt för att dra med mig systemkameran in till stan :S

Men vi hade lite kul med kameran innan vi drog in iaf :)

KRAM!





Min VACKRA syster!!!











Kolla in vår solnedgång !!  UNDERBAR!!!!!!






Morgon bubbel.... eller?

Förmiddagsbabbel kanske ;)

Här sitter jag och svettas. Skall snart slänga mig in i duschen efter en härlig Powewalk. Tänkte bara dricka lite och sluta svettas först.

Igår fick William sin 3 dos av "trippeln" och i går kväll kom febern. Så nu har jag en väääldigt klängig och gnällig 1 åring här. Typiskt när det är 27 grader och sol. Men får bli en skrota inne dag  idag ändå. Kanske tar vi oss en promenad senare.

Jag e lite sugen på att röjja i Daniels rum. Sedan vi flyttade hit har jag budget renoverat köket, vardagsrummet, hallen och vårat sovrum. Men Daniels rum är sååå tråkigt och stökigt. Man vill bara inte vara där inne och jag tycker synd om Daniel som "bor" där. 
Så idag ska jag börja med att rensa och slänga. Helt otroligt vad mycket leksaker ungarna har. Jösses asså.

Nej, slut på pausen och in med mig i duschen.

Tjing!!

Mycket firande!

Har vi haft dessa sista dagarna. I fredags fyllde William 1år och vi firade nere på ön med morfar och hans fru Sylvan, Sedan hade vi kalas även här hemma för min mamma och syster.  Massa kuligt.

I går firade jag och Roger 12 år med att gå på bio tillsammans. Hur lääänge sedan var det inte vi gjorde något sånt?! Man blir nästan nyförälskade och lite småblyga mot varrandra när man aldrig får egentid ihop. Det va sååå mysigt så. Efter bion strosade vi längst kajen vid Lilla Bommen och njöt av solnedgången.

Jag fortsätter kämpa med vikten, as always känns det som. Men hur smart är jag egentligen när jag försöker banta mitt under semestern???   Jag tänker fortsätta hålla igen så mycket jag bara orkar men är glad om jag kan sluta gå upp i vikt just nu iaf!

Idag har jag lite barnvakt av mamma så jag skall passa på att städa och rensa här hemma.

Ha det gott!

KRAAAAAAAAAAAAM!!




Världens goaste 1 åring!!!



Här firar vi ! He he alla tuggar på ;)





Pappa och Sylvan



Liten promenad på stranden



Vaddå blek?!!









Jag hade en hemsk nackspärr :(





Liten sov lite middag i min famn.



Åsså firandet med lite tårta hemma på kvällen.




Hallåååååååååå!!!!!

Några rader från lilla mig.

Har ni det härligt där ute i sommarsverige??!!!!!  Det har vi. Jag kämpar på med vikten och försöker värkligen tänka lite nyttigt, men ska inte sticka under stolen med att det ÄR svårt. Särskillt nu på sommaren. Jag vill bara sitta i solen dricka något riktigt gott i väntan på en härlig köttbit med en maffig beanais sås till. Meeeeeeeeeeeen jag kämpar på.

Idag har jag mest solat och badat medans jag jagat lillkillen som numera går. Va han är nyfiken. Han är på precis ALLT och jag är precis lika TRÖTT ;)  Men det är ju bra. han ska ju vara nyfiken , även om det sliter på mamms. Ha ha!

Funderar på att dra till Liseberg i morgon. Vet inte ännu, ska höra med sambon men hade ju varit lite kul när det ska bli mulet i morgon. Annars var jag hos Milo en sväng i går och småplanerade en tripp upp till deras land. Blir antagligen någon gång nästa vecka.. och på fredag fyller ju lillgose 1 år.

På lördag firar jag och sambon 12 år ihop och vi skall gå på bio och äta ute efter det. NICE!!!

Åå vad jag älskar sommaren.


PUSS

STOP!

Nä hörnni, nu drar jag i nödbromsen!!!

Jag pendlar upp o ner, hit och dit i vikten. Always. Och nu har jag fått nog IGEN!.... Har vägrat vågen några veckor nu och bara kopplat bort allt, men iom det har jag oxå frossat i god mat och dryck varje dag.. Ja ni hör ju själv.

Därför ska jag försöka kämpa mig ner lite igen;)

Vi får väll se hur länge det går, men jag ska iaf försöka. Skamm den som ger sig eller hur :)

Idag är det regn och åska här i Gbg. Så jag passar på att komma ikapp lite inne. Phew! Svettigt men  behövligt.

Tjing och tjong everyone!!!


Kolla in min godinga va :)



Bada är kul!!!

Hallå där på söndagskvällen ;)

Villken DAG va!?!  Värmen har ju  varit enorm!!!

Jag hade planer på att åka ner till "lill öa" men fixade bara inte att packa ihop, handla med och ta med barnen ner. (jag lider otroligt när det blir över 30 grader och svullnar upp som en valross :(

Så det bar av till Malin istället, för de hade köpt en ny stor pool till deras trädgård och det passade mig ypperligt :)
Så himla bra att vi bor så nära.

Där har jag och pojkarna legat och svalkat oss heeela dagen.

Blir nog en repris i morgon om termometern tickar över 30 grader .

För ett år sedan gick jag omkring i denna värmen, stoooor som en valross och med bara dryga 6 dagar kvar tills William tittade ut. ÅÅå va mysigt ändå. Att gå och vänta och längta på sin lilla som bor i magen. Det är värkligen STORT!

På fredag fyller vår bebis 1 år! Och vi ska fira med kalaj och presenter. 1 år gick verkligen fort. Har en känsla av att detta året inte kommer gå lika fort... Snart är det jag som traskar till Arbetsförmedlingen och skall börja leta arbete. Lite blandade känslor det där.....

Nåväl. Nu skall jag fortsätta njuta av sommaren.

Här kommer lite bilder iaf.
HA det så härligt i sommarvärmen mina vänner <3




MYS i Slottskogen!!





















Våran fina rosbuske vid sjöbode blommar för fullt nu.



Min FINA Daniel <3



Pussiga William såklart <3



Att köra eka är kuuuuuul!!!





"Lill Öa"



Life is good!!!!!

Hej där,

Dagarna rullar på i ett rasande tempo, och jag hinner knappt blinka känns det som. Nåväl njuter gör jag så mycket jag bara kan.  I veckan som gick har jag och syran varit på slottskogen med våra goungar. Vi har badat i deras pool och myst och grillat om kvällarna, vi har varit nere vid vår sjöbod och solat mm.... Med andra ord: Vi NJUTER av sommaren!!!!

Igår var jag som vanligt över hos Malin på kvällen. De hade besök av lite släkt från Österbymo och vi hade det supernajs på altanen. Jag lyckades tilloch med ta mig ett svandyk rakt ner i deras lilla barnpool. Ha ha!!! Måste sett bra roligt ut!!

Idag var jag, syrran och hennes svägerska Rosi på IKEA. Jag fick shoppat en superfin ny lampa till vardagsrummet och nya stolsdynor till köket. Efter det åkte jag och barnen ner till sjöboden där sambon redan var och hade det så härligt man bara kan ha. En av mina bästa väninnor har en sjöbod brevid våran och där satt jag hos henne och hade det wooonderbaaar!! :)

Har fotat en hel del under veckan men orkar bara inte lägga in dem just nu så de kommer nog lite senare.

Nu ropar min säng på mig ;)

PUSS!!

Goa grannar!!!

I lördags var vi nere på ön heela härliga dagen och bara njöt av solen och sommaren.  Väl hemma ringde  Marie Louise ( en härlig granne som bor ca 5 minuter från oss, och har 3 söner , varav äldsta är sammaålder som Daniel och yngsta som William) och bjöd oss på grillkväll hos dem.

Sagt och gjort. Jag svängde i hop en sommartårta fullproppad med jordgubbar och tog med resterna av Vickans smögencheescake.
Det blev en sååå mysig kväll. Barnen lekte sååå bra och vi vuxna hade urmysigt i hop. Vi småpratade om att de skulle komma ner till ön och bo därmed oss i sommar, och de har precis köpt ett land i Vänersborg som vi skall komma upp till.




Henrik lagar middag vid grillen!



Pussiga MarieLouise ( Milo)



Mitt lilla monster William, som bara ska upp, upp, UPP!!!!





Sommartårtan uppskattades ;)))))




I veckan har jag hält till hos syster yster som varit i Stockholm på tjejträff. Guuuuud säger jag bara. Det är skillnad att ha 4 barn istället för 2. My god!!! Respekt till er mammor som har fler än 2 barn!!!!

I dag kommer hon dock hem och allt blit som vanligt igen. I morgon ska vi på bio, jag och sis! De kommer bli Eclipse för helaaa slanten ;) Vad vi har längtat på detta!!!!

Pöss och kram!

RSS 2.0